Fontos információ a koronavírusról

2020. 03. 26.

A koronavírus hazai terjedését a Ford Magyarország márkakereskedései rendkívül komolyan veszik és mindent elkövetnek az újabb fertőzések megakadályozása érdekében.

Cégünk

  • folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket,
  • a lehető legrövidebb időn belül reagál az változó helyzetre,
  • szigorúan betartja a hatóságok vonatkozó előírásait és ajánlásait,
  • késlekedés nélkül megteszi az ügyfelek, a vásárlók és alkalmazottak védelme érdekében szükséges óvintézkedéseket.

Célunk, hogy a hatósági előírások maradéktalan betartása mellett márkakereskedéseink és szervizeink működése zavartalan, ügyfeleink kiszolgálása pedig biztonságos és zökkenőmentes legyen.


Nyitvatartás

Jelenleg minden márkakereskedésünk a kormányzati előírásoknak megfelelően legfeljebb  15 óráig,  szervizünk pedig normál munkarendben fogadja az ügyfeleket. Ez a helyzet azonban a későbbiekben megváltozhat. Egyes márkakereskedések egészségügyi okokból, saját hatáskörben is dönthetnek rövidebb nyitvatartás mellett, vagy átmenetileg felfüggeszthetik működésüket, szükség esetén pedig a hatóságok is korlátozhatják a különböző kereskedelmi egységek és szolgáltatók nyitvatartási idejét. Amennyiben erre sor kerül, a kormányzati döntéshozók a tömegtájékoztatási eszközökön keresztül (TV, rádió, hivatalos weboldalak) is felhívják erre a figyelmet, de értelemszerűen weboldalunkon is elérhetők a kereskedéseinkre vonatkozó aktuális információk. Javasoljuk, hogy a felesleges utazások elkerülése érdekében indulás előtt tájékozódjon a márkakereskedések elérhetőségein.


Óvintézkedések 

Természetesen minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy ügyfeleinket és vásárlóinkat maximális biztonságban és a tőlünk elvárt színvonalon szolgáljuk ki, ezért márkakereskedéseinkben és szervizeinkben az alábbi szabályokat léptettük életbe:

Mellőzzük a kézfogást a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, valamint kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára.

Az érintkezési felületeket (pl. munkafelvételi asztalok, bútorok, mellékhelyiségek) minden ügyfél után fertőtlenítjük.

Márkaszervizeink dolgozói eldobható védőkesztyűben dolgoznak, majd a szervizelést követően fertőtlenítik a gépjármű kritikus részeit.

Rendszeres és kötelező kézmosási szabályokat rendeltünk el minden márkaszervizben.

Naponta többször szellőztetjük zárt tereinket.

 

Biztonságos szolgáltatások

  • Online Szerviz Bejelentkezés – Amennyiben márkaszervizeink szolgálgatásainak igénybevétele feltétlenül szükséges, kérjük, időpontfoglaláshoz használja weboldalunkon az Online Szerviz Bejelentkezés felületet, melyen kényelmesen és gyorsan kiválaszthatja az Önnek legalkalmasabb szervizidőpontot.


Szolgáltatások, programok felfüggesztése

A Ford Magyarország úgy döntött, hogy a járványügyi helyzet megnyugtató rendeződéséig az esetleges fertőzésveszéllyel járó rendezvényeit, eseményeit és szolgáltatásait felfüggeszti. Ennek értelmében átmenetileg nem igényelhető járműveink tesztvezetése sem.


Termelési folyamatok leállítása

A koronavírus járvány európai terjedése miatt a Ford anyavállalat 2020. március 19-től ideiglenesen felfüggeszti a jármű- és motorgyártást az európai kontinens területén található üzemeiben.


E-mailt/visszahívást kérek! Online Szerviz Bejelentkezés

Márkaszerviz hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Szántó Kft.

Márkaszerviz hírei

Legfrissebb hírek Autó-Szántó Kft.