Tourneo Custom – A Csapattárs

2018. 04. 19.

A Ford idén teljesen megújítja a Tourneo személyszállítók modellcsaládját is, mely januárban a Brüsszeli Autószalonon mutatkozott be először a nagyközönségnek.


A kínálat csúcsát jelentő nyolc/kilencüléses Tourneo Customot új, látványos orrkialakítás jellemzi; a személyszállító vadonatúj, prémium utastere akár kilenc személy számára is első osztályú utazást kínál. Az exkluzív shuttle-járatokat üzemeltető cégeket és az egyéni vásárlókat egyaránt megszólító új Tourneo Custom látványosan új orrkialakítása tágas és luxusszínvonalú kabinjában a szegmensben egyedülálló ülések várják az utasokat; a hat, különálló ülés akár ‘konferencia elrendezésben’ is beállítható, ha a második sor üléseit a menetiránynak háttal fordítják.



A legnagyobb Tourneo modellt teljes egészében áttervezték, hogy kiváló minőségű kárpitjaival, még tovább javított kényelmével és csendességével utolérhetetlen kifinomultságot kínáljon, valamint a Ford olyan új személyautó-technológiáit, mint az Intelligens Sebességhatároló vagy a SYNC 3 kapcsolódási rendszer.

Az új innovációk a Tourneo Custom 2016-os nagymérvű termékfejlesztésére épülnek; ekkor jelent meg a modell kínálatában az úttörő Ford EcoBlue 2,0 literes dízelmotor, az új hatfokozatú SelectShift automata sebességváltó és a hátsó légrugózás.

Az először 2013-ban bemutatott Tourneo Custom jogosan kapta meg a zászlóshajó szerepét a Tourneo személyszállító-flottában, amelyben az ötüléses Tourneo Courier és az öt- illetve hétüléses változatban is kapható Tourneo Connect is megtalálható.



Kifinomult dizájn – kívül-belül


Az új Tourneo Custom ugyanazzal a merész orrkialakítással készült, mint a Ford legújabb személyautói: az autó legjellemzőbb formai megoldásai a magasra húzott, trapéz alakú hűtőrács és a dinamikus, keskeny fényszórók, amelyek szinte észrevétlenül olvadnak bele a határozott övvonalba.

Az autóhoz több modern fényszóró-technológia is rendelhető; emellett minden modellváltozat jellegzetes, új LED nappali menetfényeket kap, a leggazdagabb felszereltségű modellváltozatokban pedig erős HID Xenon világítás működik.


> TOVÁBBI RÉSZLETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN KERESKEDÉSÜNKBEN!



Forrás: Ford Sajtószoba

Márkaszerviz hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Szántó Kft.

Márkaszerviz hírei

Legfrissebb hírek Autó-Szántó Kft.