C-MAX Sport

2018. 05. 21.

Az új Ford C-MAX Sport még takarékosabb motorral és sportos stílussal fokozza a családi modell vonzerejét


A Ford bemutatta az aktív családoknak szánt új, dinamikus C-MAX Sport változatot, amely merész, sportos stílust, felfrissített utasteret és alapfelszereltségként járó fejlett vezetősegítő technológiákat kínál.

Különleges, fekete elemeket is tartalmazó fényezése, jellegzetes világítása, egyedi könnyűfém keréktárcsái és sportos külső-belső kiegészítői révén az új C-MAX Sport látványosan kitűnik a forgalomból. Az autó alapáron kínált kényelmi megoldásai közt olyan technológiák szerepelnek, amelyekkel egyszerűbbé válik az autózás esőben vagy sötétben, vagy amelyekkel például kulcs nélkül is beindítható a motor.



A Ford a családi költségvetést is szem előtt tartotta, ezért az az autóhoz üzemanyag-takarékos EcoBoost benzinmotorok és TDCi dízelek rendelhetők, köztük a többszörös díjnyertes 1,0 literes EcoBoost erőforrás, amit most egy innovatív fogyasztáscsökkentő technológiával is kiegészítettek.

“A családoknak nem kell dönteniük a praktikum és az izgalom között, ha új Ford C-MAX Sport modellünket választják, amely egyszerre mindkettővel szolgál: extra tágas utastérrel, ami rugalmas alakíthatóságával és kivehető hátsó üléseivel tökéletesen konfigurálható, akár több utas, akár több csomag szállítására van szükség – és mindehhez különleges, szemet gyönyörködtető külső megjelenés társul,” vélekedett Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke. „Gazdag felszereltségű autóink mind több vásárlót vonzanak, s ezzel párhuzamosan a dinamikus stílusú, fejlett technológiájú modellek iránti igény is egyre nő.”



Az ötüléses C-MAX és a hétüléses Grand C-MAX kellemes kifinomultságot, praktikus használati értéket és élvezetes vezethetőséget kínál egy tágas és sokoldalúan variálható karosszériában. A Merőleges Pakolás funkcióval kiegészített Aktív Parkolóasszisztens egyetlen gombnyomásra könnyedén bekormányozza az autót a parkolóhelyekre, a Kézhasználat Nélkül Nyitható Csomagtérajtó úgy is használható, ha az autós mindkét keze tele van csomagokkal, s a nyitáshoz elég finoman meglendíteni a lábát a hátsó lökhárító alatt. Az autóhoz a SYNC 3 kommunikációs és szórakoztató rendszer is megrendelhető, amelynek segítségével a vezető egyszerű hangutasításokkal kezelheti az audiorendszert és a navigációt, valamint a berendezéshez csatlakoztatott okostelefonokat.


Az új C-MAX Sport már megrendelhető a márkakereskedésünkben.



Forrás: Ford Sajtószoba





Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Szántó Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Szántó Kft.