Az UEFA Bajnokok Ligája legnagyobb gólja?

2014. 05. 07.
A Ford a döntő alatt kezdi meg felvenni a rendeléseket az új Mustangra.
A Ford elárulta, hogy az európai vásárlók mikor jegyezhetik elő első ízben az új Ford Mustangot: a Ford 500 új Mustang kupé és kabrió előrendelését fogadja az UEFA Bajnokok Ligája döntőjének kezdőrúgása és a mérkőzés lefújása között. Az új Ford Mustang jövőre érkezik meg az európai piacra. Az ikonikus sportkocsi 50 éves története során ez az első alkalom, hogy a Mustang Európa-szerte kapható lesz. Azok a vásárlók, akik szeretnének bekerülni az 500 autót érintő előrendelésbe, a www.ford.com honlapon regisztrálhatnak, ahol a kupadöntő megkezdéséig is olvashatnak híreket és tényeket a Mustangról, az oldalon egy óra látható, ami visszaszámol a kezdőrúgásig.


Az UEFA Bajnokok Ligájának döntő mérkőzését május 24-én játssza a Real Madrid és a Club Atlético de Madrid, ám a kezdőrúgás nemcsak a meccs kezdetét jelenti, hanem azt a pillanatot is, amire a Ford Mustang európai rajongói olyan hosszú ideje várnak. A Ford bejelentette, hogy az európai piacon értékesített első 500 darab Mustangra a mérkőzés első pillanatában kezdi el felvenni az előrendeléseket, és a regisztráció egészen a meccs végéig tart – beleértve a hosszabbítást, sőt azt is, ha az eredményt büntetőrúgások döntik el.  A Ford 1992 óta az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos partnere. Idén Lisszabonban rendezik meg a torna döntőjét, amit Európában várhatóan 70 millió, világszerte pedig 165 millió futballrajongó izgul majd végig.

“Az új Mustang megjelenése az európai piacon olyan fontos mozzanat, ami megérdemli, hogy a lehető legnagyobb nyilvánosságot kapja.” – mutat rá Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke. „Azt reméljük: azzal, hogy az első modellek rendelése pontosan a kupadöntő kezdőrúgásának pillanatában indul, olyan elérést biztosítunk, ami kiválóan illik az esemény jelentőségéhez.”
 
A vásárlók egyaránt megrendelhetik a kupé és a kabrió változatot, a kupé Race Red, a kabrió pedig Magnetic Silver fényezéssel lesz megvásárolható. Az autók motorpalettáján a Ford új, 2,3 literes, rendkívül alacsony fogyasztású EcoBoost blokkja szerepel 309 lóerő teljesítménnyel és 407 Nm forgatónyomatékkal, illetve az 5,0 literes, V8-as motor 426 lóerővel és 529 Nm nyomatékkal. Az autókban a Ford SYNC 2 csatlakozási és navigációs rendszere is megtalálható lesz, akárcsak a fűthető és szellőztethető ülések, a Parkolóasszisztens, a fekete bőrkárpit, a króm díszítőelemek és a 19 colos könnyűfém keréktárcsák.  A leendő vásárlók már most is ellátogathatnak a www.ford.com honlapra, ahol további információt, grafikonokat és videókat találnak az új Mustangról és az autó 50 éves történelméről. Akik szeretnének bekerülni az 500, speciális felszereltséggel és limitált kiadású tanúsítvánnyal kínált autó előrendelésébe, azok a mérkőzés ideje alatt a weboldalon regisztrálhatnak. Az ikonikus sportkocsi 50 éves története során az új Mustang az első modellváltozat, ami Európa-szerte kapható lesz.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Szántó Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Szántó Kft.