Számos modelljéhez mutatott be sport felszereltséget a Ford

2015. 03. 10.
A Genfi Autószalon alkalmával a Ford kibővíti sportos, dinamikus európai modellkínálatát: először látható Európában a vadonatúj, sportos Edge S SUV, és bemutatkozik a vadonatúj S MAX S és a Mondeo Titanium X. A Ford most mutatja be az EcoSport S modellt is, valamint a kéttónusú fényezésű, egyedi stílust és felszereltséget kínáló Focus Red és Black Edition változatokat. A kiállított autók közt látható a most először reflektorfénybe álló vadonatúj Focus RS, valamint az Európában először bemutatkozó Ford GT szupersportkocsi is.

A Genfi Autószalon alkalmával a Ford kibővíti sportos, dinamikus európai modellkínálatát. A vadonatúj, sportos Ford Edge S most látható először Európában, és az autókiállításon mutatkozik be a vadonatúj S-MAX S és a vadonatúj Mondeo Titanium X is. Ugyancsak itt jelenik meg először az EcoSport S modell, valamint a kéttónusú fényezésű, egyedi stílust és felszereltséget kínáló Focus Red és Black Edition modellváltozat is. A kiállított autók közt látható a tegnap először reflektorfénybe álló vadonatúj Focus RS, valamint az Európában először bemutatkozó Ford GT szupersportkocsi is. A Focus RS és a Ford GT a legújabb modellek abban az átfogó offenzívában, aminek keretében 2020-ig 12 nagy teljesítményű modell jelenik meg a Ford kínálatában.

“Genfben a Ford igazán ínycsiklandó modellkínálatot vonultat fel, kihangsúlyozva a teljesítményben testet öltő innováció iránti elkötelezettségét” - fogalmaz Jim Farley, a Ford ügyvezető alelnöke és a Ford Európa, Közel-Kelet és Afrika elnöke. „A nagy teljesítményű autóinkhoz kifejlesztett modern technológiák idővel a Ford többi modelljében is megjelennek majd.”

“Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk azokra a szegmensekre, amelyek révén a Ford még népszerűbbé válhat Európában: ilyenek például az SUV-k, a Vignale program, vagy éppen a sportos modellek.” – teszi hozzá Farley. “A Ford a lehető legszélesebb termékkínálatot alakítja ki, hogy minden vásárlónk megtalálja, amit keres – legyen az bármelyik, nagy sorozatban gyártott modellünk, vagy valamelyik limitált szériás autónk.”

A Ford genfi kiállításán az új, immár dízel- és benzinmotorral egyaránt kapható Focus ST is látható, nem beszélve a népszerű Fiesta ST modellről és az új Ford Mustangról, ami gyártásának 50 éves története során most először kapható egész Európában.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Szántó Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Szántó Kft.Vélemények