Techstar Mobility: pénzügy támogatás startup vállalkozások számára

2016. 01. 08.
A Ford szponzorálta Techstars Mobilit Program mától fogadja a jövő mobilitási megoldásainak fejlesztésében érdekelt startupok jelentkezését.

A 120.000 dolláros támogatásból és a három hónapos mentorálási-képzési programból akár 12 startup is részesülhet, hogy a Ford Intelligens Mobilitás programmal összhangban fejlesszenek ki új ötleteket és megoldásokat. A program célja új szintre emelni az összeköttetést, a mobilitást, az önjáró autókat, a felhasználói élményt és az adatelemzést.

”A Techstars Mobility és a Ford együttműködése intelligens, nagyratörő újítókat támogat, akik innovatív megoldásokkal változtatnák meg a világ közlekedési szokásait,” mondta el Ken Washington, a Ford kutatásért és fejlett mérnöki megoldásokért felelős alelnöke. ”Korunk leginnovatívabb ötletei sokszor startupoktól érkeznek, és mi alig várjuk, hogy ezt a gondolkodásmódot meghonosítsuk Detroitban és az autóiparban.”

Ezeknek a startupoknak az alábbi négy, kulcsfontosságú területen kell újításokat felmutatniuk:

• Fogyasztói élmény
• Információs technológia és adatelemzés
• Multimodális közlekedés integráció
• Rugalmas felhasználói élmény

A programra a mai naptól lehet jelentkezni a 
www.techstars.com/apply címen. A jelentkezés beküldésének határideje március 22. A résztvevők június 13-án kezdik meg a programot, amelynek eredménye a Demó Nap lesz szeptember 8-án.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Szántó Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Szántó Kft.