Tourneo Courier

2017. 12. 11.

Új Ford Tourneo Courier


A Ford Transit család legkisebb tagja, az ötüléses Tourneo Courier is megújult orr-résszel és áttervezett hűtőráccsal jelenik meg. Az új formavilágú, ergonomikusabb középkonzolon a gazdagabb felszereltségű modellváltozatokban új helyre, a vezetőhöz közelebb került a nagyobb, 6 colos színes érintőképernyő, amelyen keresztül a SYNC 3 kommunikációs és szórakoztató rendszer is kezelhető.



A legutóbbi Euro 6.2 károsanyag-kibocsátási előírásoknak megfelelő motorkínálatban üzemanyag-takarékos 1.5 TDCi dízel- és 1.0 EcoBoost benzinmotorok szerepelnek. Mindegyik modellváltozatban a Ford vadonatúj, hatfokozatú manuális sebességváltója kerül a korábbi ötfokozatú egység helyére; az új szerkezet minőségibb kapcsolási érzetet, kifinomultabb működést és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál.

A csekély üzemben tartási költségek érdekében a dízelmotoros modellek alapfelszereltségében egy új fogyasztáscsökkentő csomag is megjelenik, amelyben az optimalizált aerodinamikai megoldások mellett Aktív Hűtőrács technológia csökkenti az autó légellenállását, emellett pedig biztosítja, hogy a motor gyorsabban érje el optimális üzemi hőmérsékletét.



A kifutó modell minden értékét megőrizve az új Tourneo Courier remekül kihasználható csomag- és utasteret kínál a családok és a városi autósok aktív életstílusához. A rugalmasan variálható kabinban akár 1656 literes csomagtér is kialakítható a 60/40 arányban osztott hátsó üléssor ledöntésével, és az utastér hátsó része könnyen megközelíthető a két tolóajtón keresztül. A modellsorozat vásárlói négy különféle kivitel közül választhatnak, amelyek közt a Titanium és Sport változatok képviselik a kínálat csúcsát.



Az új Tourneo Courier modellről a 2018-as bemutatót megelőzően várhatók további információk (beleértve az üzemanyag-fogyasztási és teljesítmény-adatokat).


>> KAPCSOLAT


Forrás: Ford Sajtószoba

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Szántó Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Szántó Kft.