Kezdőár 12 845 000 Ft 16313000

Ford Ranger XL

Kezdőár 12 845 000 Ft 16313000

Jármű részletei

  • Elektornikus menetstabilizáló rendszer ESP rendszer
  • 6 sebességes, manuális Sebességváltó
  • Sebességtartó Automatika


Ranger XL

Bárhová is vigye az útja A Ford Rangert már hosszú idők óta kategóriájának legrátermettebb pick-up járműveként könyvelhetjük el. Összkerékhajtásával, az ABS blokkolásgátló és menetstabilizáló rendszerekkel, valamint az elektronikusan záródó hátsó differenciálművével a sokrétű és magabiztos új Ford Ranger tökéletes választás a kemény munkanapokon, vagy a terepen töltött kalandos hétvégéken.

Utastér

Elektronikus kapcsolás menet közben

Menet közben, egy kapcsoló megnyomásával egyszerűen válthat kétkerékhajtásról összkerékhajtásra – majd vissza

240 voltos tápfeszültség-átalakító

A jól átgondolt további kiegészítők, mint pl. a 240 voltos csatlakozóaljzat, felbecsülhetetlen értékűek, amikor út közben kell feltöltenie egy munka- vagy médiaeszközt, és hasznos segítséget nyújtanak vállalkozásának. (Egyfülkés modelleken nem áll rendelkezésre) (alapfelszereltség a Limited, a Wildtrak és a Raptor modelleken)

Külső

Parkolóradar

Az első és hátsó parkolóradarok hangjelzéssel segítik Önt a parkolás során. 8 km/h-s sebesség alatt kapcsolnak be az autó első és hátsó részén található érzékelők, amikor akadályt észlelnek, és figyelmeztető hangjelzésekkel jelzik, ha a gépkocsi megközelíti az akadályt. (Alapfelszereltség a Limited és Wildtrak modelleken)

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Szántó Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Szántó Kft.Vélemények